Llastikë flokësh

Llastikë flokësh

Nëse është një aksesor që përdoret më së shumti kur vjen puna tek flokët, është llastiku i flokëve. Besoj se biem të gjithë dakort që është dhe një ndër aksesorët që na humbet më shpesh. Siguroni që të keni gjithmonë disa llastikë rezervë për të mos ju lënë asnjëherë në baltë!

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved