Rubineta vaske

Rubineta vaske

Pas një dite të gjatë e të lodhshme, s’ka asgjë më relaksuese teksa hapni rubinetin e vaskës, dhe shihni ujin e rrjedhshëm duke e mbushur atë plot fluska. Në Megatek mund të gjesh modelet më cilësore të rubinetave të vaskës në dizajnet më bashkëkohore, për një banjo të rehatshme që i reziston kohës dhe trendeve të reja të arredimit.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved