Shufra metalike

Shufra metalike

Një pjesë e rëndësishme gjatë përzgjedhjes së perdeve janë aksesorët! Shufrat metalike përpos funksionit që kanë, vijnë në modele mjaft elegante për t'iu përshtatur jo vetëm perdeve por dhe arredimit të përgjithshëm të shtëpisë. Në Megatek do të gjeni shufra të dyfishta mjaft praktike, duke bërë të mundur ndarjen e perdes së hollë nga ato të trasha.

Items 1-28 of 62

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 62

Faqja
për faqe