Spatula servirje inoksi

Spatula servirje inoksi

Spatulat për servirje janë një mjet i dobishëm në kuzhinat familjare dhe një aksesor i domosdoshëm në servirjen e gatimeve profesionale. Në Megatek mund të përzgjidhni spatula servirje inoksi, prej një materiali cilësor rezistent jo vetëm ndaj nxehtësisë por edhe ndaj përdorimit të shpeshtë.

Items 1-27 of 42

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 42

Faqja
për faqe