Barbekju betoni

Barbekju betoni

Për ambientet e jashtme të shtëpisë apo restorantit tuaj, mund të përzgjidhni një nga modelet e shumta të barbekjuve prej materiali betoni që Megatek ofron. Një barbekju betoni është një zgjidhje e përhershme për përgatitjen e pjatave të shijshme. Barbekjutë e betonit janë gjithashtu rezistente ndaj kushteve atmosferike dhe mund të përdoren dhe pastrohen me lehtësi.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved