Pllaka shtrimi prej betoni

Pllaka shtrimi prej betoni

Krahas funksionit që do të kryejnë pllakat e shtrimit në ambientin tuaj të jashtëm, ato do të shtojnë një pamje estetikisht të këndshme dhe falë ngjyrave të ndryshme do të krijojnë një tjetër atmosferë. Ato vijnë në Megatek në përmasa dhe trashësi të ndryshme për të qenë të përshtatshme në hapësirat me lëvizje aktive si të njerëzve ashtu edhe të automjeteve.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved