Makina qethëse

Makina qethëse

S’keni pse të shpenzoni orë të tëra tek berberi për të rregulluar e stiluar flokët, kur me një makinë të mirë qethje mund të bëni mrekulli në rehatinë e shtëpisë suaj. Këtu në Megatek mund të përzgjidhni makinën e duhur qethëse përmes një game të plotësuar me markat dhe cilësinë më të mirë në treg!

Items 1-26 of 30

Faqja
për faqe

Items 1-26 of 30

Faqja
për faqe