Vaj plazhi

Vaj plazhi

Kur të niseni për në plazh, sigurohuni që i keni marrë të gjitha! Për më tepër mos harroni vajin e plazhit i cili falë funksionit të dyfishtë, ju mund të fitoni ngjyrën që dëshironi dhe njëkohësisht të jeni të mbrojtur nga rrezet e dëmshme të diellit. Në Megatek kemi sjellë marka të ndryshme për t'iu përshtatur kërkesave tuaja.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved