Pasqyra statike

Pasqyra statike

Pasqyrat janë zgjidhja perfekte për ta bërë një hapësirë të duket më e ndritshme dhe më e madhe. Gjithashtu ato janë një detaj i rëndësishëm për të reflektuar bukurinë e çdo hapësire. Zgjidhni në Megatek pasqyrën statike që kombinohet më së miri me ambientin tuaj.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved