Makineri lidhëse dhe prerëse

Makineri lidhëse dhe prerëse

Nëse dëshironi që disa dokumenta të ngjashme t'i vendosni në një dokument të vetëm, mund të përdorni makinerinë lidhëse që do të gjeni në Megatek. Në këtë mënyrë do të mund të krijoni lehtësisht një bllok të vetëm me dokumentat që keni vendosur të bashkoni. Makineria lidhëse dhe prerëse është një domosdoshmëri për të gjithë ju që kërkoni një zgjidhje praktike dhe të lehtë.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved