Rrjeta për hijezim

Rrjeta për hijezim

Rrjetat për hijezim janë aksesorë me cilësi të lartë që përdoren në kultivimin e bimëve të ndryshme për t’i mbrojtur nga zogjtë, për të siguruar hije uniforme dhe për të kontrolluar lëvizjen e ajrit në sera dhe kopshte. Materiali përbërës është rezistent ndaj rrezeve UV dhe agrokimikateve, duke dhënë qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi të produktit. Në Megatek do të gjeni rrjeta për hijezim, të përmasave të ndryshme.

24 Items

për faqe

24 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved