Ngrohës elektrikë panel

Ngrohës elektrikë panel

Ngrohësit elektrikë me panel janë zgjidhja e duhur nëse po kërkoni për një ngrohës elektrik i cili nuk shpenzon shumë energji elektrike. Falë metodës së ngrohjes me panele metalike apo qeramike, ngrohësit elektrikë me panel në Megatek mund të ngrohin hapësira të njëjta me ngrohësit e tjerë elektrikë dhe të kursejnë njëkohësisht energji.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved