Çadra ambienti për përdorim profesional

Çadra ambienti për përdorim profesional

Nëse e keni arreduar hapësirën e jashtme të biznesit tuaj me karriget, tavolinat apo aksesorët dekorues dhe mendoni që keni mbaruar punë, gaboheni. Ju duhen me patjetër çadrat dhe me variantet që gjeni në Megatek, mund të krijoni një kënd të rehatshëm për klientët nën hije për ditët e nxehta të verës, por jo vetëm. Struktura prej alumini e këtyre çadrave siguron jetëgjatësi në çdo kusht atmosferik.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved