Mbrojtja nga dielli

Mbrojtja nga dielli

Kremi kundër diellit mbron lëkurën nga rrezet e dëmshme UV, të cilat shkaktojnë njolla në fytyrë si dhe plakje të parakohshme. Ndaj para së gjithash, një krem fytyre me faktorë mbrojtës ndaj diellit, është i domosdoshëm për këdo! Në Megatek do të gjeni marka të ndryshme, për t'ju ndihmuar në rutinën tuaj të kujdesit ndaj fytyrës.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved