Dezinfektantë

Dezinfektantë

Në kërkim të një shpëlarës të ri për gojën? Nuk keni pse të kërkoni më tej. Në Megatek do të gjeni shpëlarës me efekt dezinfektimin e baktereve nga goja dhe dhëmbët. Gjithashtu këto dezinfektantë lënë një aromë freskie në mishrat e dhëmbëve.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved