Përforcues llaçi dhe betoni

Përforcues llaçi dhe betoni

Përforcuesit i shtohen betonit dhe llaçit, përveç çimentos, ujit dhe agregatit, zakonisht menjëherë para ose gjatë proçesit të përzierjes. Ato mund t'i përdorni për të ulur koston e ndërtimit me beton dhe llaç ose për të siguruar disa veti të kërkuara. Këto aditivë i gjeni në Megatek në formë të lëngshme, të gatshme për përdorim dhe i shtohen betonit dhe llaçit në përpunim ose në vendin e punës.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved