Tenxhere gatimi inoksi

Tenxhere gatimi inoksi

Inoksi është një nga materialet më të përdorura në enët e gatimi, pasi jo vetëm që është një material mjaft i fortë dhe i qëndrueshëm, por është dhe mjaft i lehtë për t’u pastruar për shkak të porozitetit të ulët. Ai nuk ndryshket asnjëherë dhe është perfekt për enët e kuzhinës ku lagështia është mjaft e lartë. Në Megatek mund të gjeni një gamë të plotësuar tenxheresh gatimi inoksi, të cilat vijnë në forma dhe madhësi të shumëllojshme.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved