Karton filtri dhe filtër

Karton filtri dhe filtër

Për prodhimin e verës së bardhë dhe të kuqe duhet të përdorni karton filtri dhe filtër vere të një cilësie të lartë në kantinat tuaja. Në Megatek mund të përzgjidhni kartona filtri një-përdorimësh me nivele të ndryshme poroziteti për lloje të ndryshme të verës.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved