Karrukulla gize

Karrukulla gize

Nëse jeni duke punuar në projekte që kërkojnë ngritjen e peshave të rënda, ju duhet të zgjidhni karrukullën e duhur. Karrukullat e gizës kanë një përdorim të kufizuar pasi përdoren pikërisht për ngritjen e peshave të rënda dhe me litar me përzierje PPR dhe pambuk. Krahas kësaj, karrukullat prej gize mund të përdoren dhe me kavo çeliku për vinç.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved