Llamba fluoreshente

Llamba fluoreshente

Llambat floreshente janë një nga llojet më ekonomike të llambave, të cilat mund të zëvendësojnë lehtë llambat e zakonshme, pasi mund të vendosen tek të njëjtat portollamba. Ato konsumojnë deri në 70% më pak se llambat tradicionale dhe kanë një jetëgjatësi prej rreth 8000 orësh! Në Megatek mund të gjeni modelet e llambave më të përshtatshme për ambientet tuaja.

25 Items

për faqe

25 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved