Mbajtëse bulmetesh

Mbajtëse bulmetesh

Për ruajtjen dhe transportimin e produkteve të ndryshme të bulmetit, mund të përzgjidhni enë mbajtëse bulmetesh të përmasave dhe përdorimeve të ndryshme, në Megatek, për të plotësuar çdo nevojë tuajën. Mbajtëset e bulmetit janë të përbëra nga material higjienik dhe antibakterial dhe mund të përdoren në ferma, baxho bulmeti apo ambiente shtëpie.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved