Shtroje tavoline

Shtroje tavoline

Shtrojet e tavolinës gjejnë një përdorim të gjerë në kuzhinë. Ato janë mjaft praktike për një mëngjes të shpejtë apo konsumimin e drekës në punë. Në Megatek vijnë në materiale dhe dizenjo të ndryshme,duke shtuar stil në çdo hapësirë ku përdoren.

Items 1-28 of 59

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 59

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved