Gërshërë kuzhine

Gërshërë kuzhine

Për prerjen dhe pastrimin e peshkut dhe produkteve të tjera të detit, prerjen e pulës apo prerjen e paketimeve të ushqimeve të ndryshme përdoren gërshërë të posaçme për përdorim në kuzhinë. Në Megatek mund të gjeni gërshërë kuzhine me tehe prej materiali cilësor, të përshtatshme për përdorim professional dhe jo-profesional.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved