Mbrojtja nga dielli

Mbrojtja nga dielli

Aq sa na shijon qëndrimi nën rrezet e diellit, aq duhet të kujdesemi dhe për lëkurën tonë në kontakt me këto rreze. Për të shmangur dëmtimin e lëkurës nga rrezet e diellit, është e domosdoshme që çdokush të përdorë produktet e mbrojtjes ndaj diellit. Në Megatek do të gjeni krem, vaj, qumësht apo freskues të markave të ndryshme për një mbrojtje efektive ndaj rrezeve të dëmshme të diellit.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved