Kaseta dhe Sisteme inkaso

Kaseta dhe Sisteme inkaso

Një WC e varur padyshim që duket mjaft këndshëm estetikisht në një banjo apo tualet bashkëkohor. Kasetat dhe sistemet inkaso mundësojnë fshehjen e depozitës së ujit të WC-së në mur duke krijuar një pamje minimaliste të WC-së. Në Megatek mund të gjeni kasetat dhe sistemet më cilësore inkaso për shtëpinë apo biznesin tuaj.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved