Panele sanduiç të sheshtë

Panele sanduiç të sheshtë

Zakonisht një ndërtesë kërkon 5 deri në 6 muaj për t'u përfunduar proçesi i muraturës, por nëse ajo ndërtesë përdor panel sanduiç mund të përfundojë për 1 muaj. Panelet sanduiç ofrojnë izolim termik, akustik si dhe plotësojnë kërkesa të tilla si: stabiliteti, i lehtë për tu mirëmbajtur dhe për tu montuar. Zbuloni në Megatek panelet e sanduiçit të sheshtë dhe jepini njëherë e mirë zgjidhje proçesit të ndërtimit të çatisë.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved