Bateri dhe Karikues

Bateri dhe Karikues

Për të gjithë profesionistët, por jo vetëm, që kanë zgjedhur të përdorin veglat elektrike me bateri, mund t'ju nevojiten bateri apo karikues. Mos u shqetësoni, pasi në Megatek do të gjeni bateri dhe karikues të llojeve të ndryshme, duke iu përshtatur veglave të markave përkatëse.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved