Furça teli

Furça teli

Furçat e telit janë të përbëra nga fije metalike speciale për të siguruar një pastrim të shpejtë dhe efikas. Një furçë teli është e domosdoshme për pastrimin e materialeve metalike, drusore dhe atyre qeramike, pa dëmtuar sipërfaqen e tyre. Në Megatek i gjeni në modele dhe përmasa të ndryshme, ku mund të zgjidhni më të përshtatshem për përdorimin që ju duhet.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved