Mekanizëm për dyer

Mekanizëm për dyer

Mekanizmat për dyer janë të modeleve dhe përmasave të ndryshme, në varësi të funksionit që ato kryejnë. Në Megatek do të gjeni mekanizëm për dyer të përshtatshëm për të gjitha llojet e dyerve, të brendshme apo të jashtme, për banesat apo bizneset tuaja.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved