Sita për miell

Sita për miell

Një pajisje mjaft e domosdoshme në kuzhinë për përgatitjen e produkteve të brumit është sita për miell, e cila bën pastrimin e miellit nga mbetjet e grurit, duke e bërë atë më të imët dhe gati për t’u përdorur në gatim. Në gamën e gjerë të pajisjeve të kuzhinës në Megatek, do të mund të gjeni sita për miell të përmasave të ndryshme për kuzhinën tuaj.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved