Zinxhirë dhe Litarë

Zinxhirë dhe Litarë

Nëse e keni zgjedhur qaforen për kafshën tuaj shtëpiake, mund t'ju nevojitet dhe zinxhiri apo litari! Në Megatek i gjeni me materiale mjaft rezistente ndaj tërheqjes dhe me kapëse të përshtatshme për të gjitha llojet e qaforeve. Për më tepër, format elegante dhe ngjyrat e ndryshme do ta bëjnë kafshën tuaj shtëpiake akoma dhe më tërheqëse.

Items 1-28 of 129

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 129

Faqja
për faqe