Tharëse duarsh

Tharëse duarsh

Vendosja e tharëseve të duarve në tualetin tuaj jo vetëm kursen shumë në peshqirë apo kartopeceta, por edhe është një mënyrë mjaft praktike për të tharë duart. Në Megatek mund të gjeni tharësen perfekte për tualetin tuaj, falë një koleksioni cilësor dhe mjaft ekonomik të tharëseve të duarve!

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved