Marupa dhe Profile druri

Marupa dhe Profile druri

Për dekorimin e ambienteve të brendshme apo për realizimin e projekteve të ndryshme mund të përzgjidhni në Megatek marupa dhe profile druri, të disponueshme në një varietet të gjerë diametrash dhe gjatësish. Marupat dhe profilet e drurit mund të vendosen në hapësira të brendshme për të theksuar detajet e një shkalle, muri, këndi, mobiljeje ose dhome, dhe shërbejnë si një detaj funksional dhe dekorativ.

Items 1-28 of 199

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 199

Faqja
për faqe