Dado inoksi me gominë

Dado inoksi me gominë

Krahas dadove të thjeshta, në Megatek mund të gjeni dhe dado inoksi me gominë. Ato përdoren në një larmi aplikimesh, por kryesisht në ato projekte ku është e specifikuar prezenca e lagështisë dhe e vibrimit të strukturës ku përdoret. Në këto raste gomina ka rolin e mosfiletimit mbrapsht si dhe mundëson që filetimi brenda dados të mos ndryshket. Në Megatek do t'i gjeni me përmasa të ndryshme në varësi të kërkesave tuaja.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved