Qafore

Qafore

Edhe kafsha juaj shtëpiake ka nevojë të duket plot stil! Një qafore që njëkohësisht është e përbërë nga material i cilësisë së lartë, anti alergjike, me qëndrueshmëri të lartë ndaj këputjes dhe erës së keqe si dhe siguron komfort maksimal përmes gjatësisë lehtësisht të rregullueshme, do të ishte ideale për kafshën tuaj shtëpiake. Ne i kemi sjellë në Megatek për ju!

Items 1-28 of 150

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 150

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved