Furça këpucësh

Furça këpucësh

Për të hequr në mënyrë të sigurt njollat nga këpucët, është mirë të përdorni furçën e këpucëve. Furçat që do të gjeni në Megatek heqin çdo papastërti apo llum të tepërt nga këpucët. Për të zgjedhur furçën e duhur që i përshtatet nevojave tuaj shikoni me kujdes forcën e fijeve dhe stili i dorezës.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved