Trapan me bateri

Trapan me bateri

Mes trapanëve me bateri në Megatek, do të gjeni përmasa të ndryshme në varësi të përdorimit të tyre. Janë projektuar për të qenë kompakt dhe lehtësisht të përdorshëm duke siguruar komoditet maksimal gjatë punës. Edhe pse në përmasa të vogla dhe pesha të lehta, ato kanë një kapacitet të lartë shpimi.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved