Rifreksues ngjyre

Rifreksues ngjyre

Për shkaqe të ndryshme, këpucët tuaja mund të humbasin ngjyrën. Çfarëdo materiali të kenë këpucët tuaja, në Megatek do të gjeni rifreskuesin e ngjyrës që përshtatet me së shumti me kërkesat tuaja. Në pak sekonda, rifreskuesi do të heqë pluhurin, mbrojë dhe sigurojë shkëlqim të ngjyrës pa qenë nevoja për llustrim.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved