TNT - gjeotekstil

TNT - gjeotekstil

Gjeotekstilet përdoren zakonisht për të përmirësuar tokat mbi të cilat ndërtohen rrugë, argjinatura, tubacione dhe struktura mbajtëse të tokës. Gjeotekstilet janë pëlhura të depërtueshme të cilat, kur përdoren në lidhje me tokën, kanë aftësinë të ndahen, filtrohen, përforcohen, mbrohen dhe kullohen. Aktualisht mbështesin shumë aplikacione të inxhinierisë civile .

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved