Heqëse farash

Heqëse farash

Për të përgatitur me lehtësi ullinj për stazhionim apo për të shërbyer në tavolinë frutat tuaj të preferuar, përdorni heqëse farash të formave dhe materialeve të ndryshme. Përzgjidhni në Megatek heqëse farash dhe aksesorë të tjerë, për të kompletuar më së miri kuzhinën tuaj.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved