Sharra kopshtarie

Sharra kopshtarie

Prisni drurët e kopshtit ose krasitni pemët dhe shkurret duke përdorur një sharrë kopshti nga koleksioni i gjerë i pajisjeve të kopshtarisë, të ofruar në Megatek. Ne kemi në dispozicion një përzgjedhje të sharrave në formë harku, sharrave të krasitjes dhe kopshtit, të bëra me tehe të një cilësie të lartë, të cilët janë efikasë dhe të lehtë në përdorim.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved