Rrota fikse industriale

Rrota fikse industriale

Rrotat fikse industriale janë ato lloj rrotash të cilat përdoren për pesha të rënda dhe janë për të lëvizur në distanca të caktuara në vijë të drejtë lineare. Rrotat që gjeni në Megatek transportojnë lehtësisht pesha në sipërfaqe të rrafshët dhe betoni duke siguruar një mbrojtje të plotë të sipërfaqes. Falë materialit të gomës që vesh rrotën në pjesën e jashtme eleminohen të gjitha zhurmat gjatë lëvizjes. Ato mund të përdoren në karroca ose sisteme të ndryshme transporti.

Items 1-28 of 36

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 36

Faqja
për faqe