Antiseptikë dhe Dezinfektantë

Antiseptikë dhe Dezinfektantë

Për të eleminuar mikoorganizmat dhe për të çaktivizuar viruset mbi sipërfaqe të ndryshme në lëkurë por edhe në objekte, mund të përdorni antiseptikët dhe dezinfektantët. Në Megatek kemi sjellë disa nga markat më të mira, për t'ju siguruar efektivitet të lartë në eleminimin e baktereve dhe viruseve.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved