Barbekju (Zgara)

Barbekju (Zgara)

KA disa ide qe thone: vera eshte sinonim I pjekjes se mishit te tymosur ne oborrin e shtepise.Behu pjese e veres me gamen tone te barbekjuve te gazit dhe te drurit teper te pershtatshme me cilesine me cilesine me te mire .Behu mbreti ose mbreteresha e kopshtit tuaj.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved