Sfungjerë dhe Rrjeta trupi

Sfungjerë dhe Rrjeta trupi

Pse të zgjidhni një sfungjer apo rrjetë trupi gjatë dushit? Përpos pastrimit më të thellë të lëkurës gjatë larjes, ato ju mundësojnë dhe një masazhim delikat të trupit dhe janë të përposur për një dush të qetë dhe relaksues. Në Megatek do të gjeni sfungjerë dhe rrjeta të përmasave. ngjyrave, formave dhe densiteteve të ndryshme duke iu përshtatur kështu kërkesave tuaja.

Items 1-27 of 53

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 53

Faqja
për faqe