Oxhaqe me dru

Oxhaqe me dru

Një oxhak me dru i ndezur në shtëpi padyshim krijon një atmosferë ndryshe në ambient. Oxhakët e gizës këtu në Megatek jo vetëm përçojnë nxehtësinë me efiçensë maksimale dhe e ruajnë atë për një kohë sa më të gjatë, por edhe janë mjaft estetikë për një ambient të ngrohtë e bashkëkohor.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved