Numër tavoline restoranti

Numër tavoline restoranti

Për të lehtësuar identifikimin e tavolinave të ndryshme, rezervimin e tavolinave apo për të përmirësuar shërbimin ndaj klientëve tuaj, në bare dhe restorante luksoze, mund të përdorni numra tavoline restoranti, të dizenjuar në stile të ndryshme, të ofruar në koleksionin e aksesorëve të kuzhinës në Megatek.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved