Kabina vaske

Kabina vaske

Një banjo e gjatë në vaskë është mjaft relaksuese për trupin, por jo kur pas banjos, ju duhet të thani të gjithë tualetin nga uji! Me kabinat e vaskave këtu në Megatek ju mund ta zgjidhni një herë e mirë këtë problem, duke i montuar ato thjesht dhe duke kursyer kohë dhe mund në mbajtjen e higjienës dhe pastërtisë në banjon tuaj.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved