Membranë hidroizoluese

Membranë hidroizoluese

Një membranë hidroizoluese është një shtresë e hollë materiali e cila shërben për të bërë hidroizolimin e tarracës apo bodrumeve nën tokë. Është e nevojshme që këtë shtresë ta aplikoni në sipërfaqe betoni të pastër dhe të sheshtë dhe duhet të jetë e paekspozuar ndaj shkeljeve dhe e mbuluar me një shtresë tjetër. Zgjidhni problemin e depërtimit të ujit në sipërfaqe të ndryshme në ambientin tuaj duke zgjedhur membranat hidroizoluese që kemi sjellë në Megatek.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved