Kufizues për kantierë

Kufizues për kantierë

Kufizuesit e kantjereve që gjeni në Megatek përbëhen nga polietileni dhe karakteristikat që kanë i japin një rezistencë të mirë ndaj konsumimit dhe janë zgjidhja ideale për të kanalizuar përkohësisht trafikun rrugor dhe për ta devijuar atë në një kohë shumë të shkurtër falë lehtësisë së lëvizjes së blloqeve. Ato përdoren për caktimin e kufirit të trafikut të automjeteve në rrugë, autostrada, zona të mëdha, parkime makinash apo rrethrrotullime.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved